Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ο Γ. Πρετεντέρης θεωρεί καθυστερημένους όσους ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ



"Στερημένος, κακομαθημένος και καθυστερημένος" είναι μεταξύ άλλων ο κόσμος που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη.

Στο άρθρο του στο Βήμα Της Κυριακής, ο γνωστός δημοσιογράφος βρίσκει την αφορμή στην απουσία του Αλ. Τσίπρα απο την εκδήλωση για την ανάληψη της ελληνικής προεδρίας για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και να συγκρίνει την έλευση του με την... Μικρασιατική Καταστροφή.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν κρύβει τον τρόμο του εμπρός στο ενδεχόμενο νίκης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και γράφει:

«Προφανώς, Δημοκρατία έχουμε, και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να αποδεχθεί την κυρίαρχη ευρωπαϊκή λογική.

Αλλά ουδείς δικαιούται να καλλιεργεί την ψευδαίσθηση ότι τέτοια λογική δεν υπάρχει, ή ότι αυτός θα φτιάξει κάποια άλλη, ή δεν τρέχει κάστανο.

"Εμείς τον θέλουμε και θα τον φέρουμε", τραγουδούσε το 1920 η υπερήφανη Ελλάδα στους Αγγλογάλλους για τον Βασιλιά.

Και τελικά τον έφερε. Μαζί με δυόμισι εκατομμύρια πρόσφυγες», επισημαίνει μεταξύ άλλων στο άρθρο του ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Δεν παραλείπει φυσικά να επιτεθεί και στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «ανεξαρτήτως προθέσεων και διακηρύξεων, ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται και εκπροσωπεί έναν κόσμο ταλαιπωρημένο, στερημένο, κακομαθημένο, θυμωμένο ή καθυστερημένο».




 
Developed by electro-net.gr